Verkocht
Oude Deldenerweg 125-1,
7548 PM Boekelo
Buiten leven op een mooie locatie
Vraagprijs: € 85.000 k.k.

Kenmerken

Type object:
Riante recreatiewoning op eigen grond
Kamers:
3
Woonoppervlakte:
63 m²
Perceel:
317 m²
Bouwjaar:
2007
bekijk de film

Interesse in de woning?

Ruud Verdonk
neem contact op

Omschrijving

Oude Deldenerweg, Boekelo 

Prachtig gelegen en royaal chalet dat gelegen is op het recreatiepark “De Buytenplaets”.

Op het uitgestrekte park vind je veel faciliteiten, zoals meerdere buitenzwembaden en een visvijver. Het park wordt omzoomd door het prachtige Twentse landschap waar fraaie boerderijen, akkers en weilanden, maar ook eeuwenoude bossen, vennetjes, moerassen en heidevelden jou aangenaam zullen verrassen. Het gemoedelijke dorp Boekelo, dat vanwege de jaarlijks terugkerende ‘Military’ landelijke bekendheid geniet, bevindt zich op korte afstand. Hier kunt u uw dagelijkse inkopen doen en van een lekker terrasje genieten.

In het recreatiechalet mag je het hele jaar door verblijven en bovendien doorlopend van een heerlijk vakantiegevoel genieten! Het in eigendom zijnde perceel is aan de rondweg en nabij het water gelegen, wat eigenlijk als een ideale ligging te beschrijven is..

Als extra comfort kun je jouw auto direct achter de bungalow parkeren, je hoeft dan niet door de slagboom en bent doorlopend in de gelegenheid om te gaan en staan wanneer jij dat wilt!

Aldus het ultieme gevoel van vrijheid! 

Indeling: 

Entree, binnenkomen betekent kennis maken met de fijne sfeer die dit riante chalet kenmerkt. En dat is een hele plezierige binnenkomst toch? Als eerste komen we in de ruime ontvangst-ruimte, alwaar veel bergruimte aanwezig is en waar je de in eigendom zijnde hoog rendement C.V.  ketel, aantreft.

Dan treed je de living binnen en die is opvallend ruim, er is een leuke inbouwkeuken met apparatuur aanwezig en via de dubbele tuindeuren loop je makkelijk de tuin in.

Vanuit de living is een tussenportaal bereikbaar die toegang geeft tot de complete badkamer, deze is voorzien van een douche, wastafel en toilet, vervolgens is de logeer-, annex werkkamer bereikbaar.

En dan betreden we de 2e vleugel welke in een later stadium is aangebouwd. Hier zien we de was-droog- en/of strijkkamer alsmede de witgoedapparatuur.

Vervolgens belanden we in de 2e grote slaapkamer, alwaar volop ruimte aanwezig is om kledingkasten te plaatsen en waar een groot bed met gemak in past. Ook vanuit deze ruimte is via dubbele tuindeuren de binnenplaats bereikbaar.

Tuin:

Rondom tuin, lekker veel bestrating, weinig onderhoud, overal kunnen zitten, de zon, een prachtige omgeving. Kan het beter? Wij denken van niet. Wanneer kom je kijken?

Bijzonderheden:

–  Prachtig vrijstaand chalet die op eigen grond staat en waar je het hele jaar mag verblijven.

Je kunt je hier niet met woonadres inschrijven, parkkosten bedragen € 995,– per jaar.

–  Er zijn goede verbindingen met Enschede, centrum Boekelo en Haaksbergen.
–  Bouwjaar 2007, woonoppervlakte ca. 63m², perceel 317 m² is eigen grond.

Prijsindicatie: € 85.000,– k.k.

Lees meer