Verkocht
Tubbergenbrink 10,
7544 HA Enschede
Een instapklare hobbykamerwoning
Vraagprijs: € 200.000 k.k.

Kenmerken

Type object:
Ruime hobbykamer woning
Kamers:
6
Woonoppervlakte:
119 m²
Perceel:
96 m²
Bouwjaar:
1967

Interesse in de woning?

Ruud Verdonk
neem contact op

Omschrijving

Enschede, Tubbergenbrink 10

 

Een hele fijne hobbykamerwoning!

Dit aan de buitenzijde perfect onderhouden woonhuis is aan een verkeersluw hofje gelegen, heeft aan de voorzijde een speelveldje waar jouw kinderen fijn kunnen spelen en is aan de achterzijde vrijgelegen. Binnen is het dankzij de 121 m² woonoppervlakte echt ruim!

De eetkeuken is echt “The place to be” want deze is niet alleen riant maar is mede vanwege de prachtige inbouwkeuken, dé favoriete verblijfplaats van de huidige bewoners.

Vanaf de keukentafel kun je de kinderen lekker, maar vooral ook veilig, buiten zien ravotten!

Hoge kosten, voor onderhoud en energie zal je niet krijgen; de buitenkant is namelijk recent gerenoveerd waarbij uitsluitend onderhoudsarme materialen zijn gebruikt en isolerende voorzieningen zijn aangebracht.

Indeling: Begane grond:

Entree, hal met vernieuwde meterkast en ruime inpandige berging met een separate ruimte waar de witgoedapparatuur staat opgesteld en daarnaast een volwaardige badkamer aantreft.

Aansluitend bevindt zich de riante hobbykamer die bij de huidige bewoners de functie kantoor en muziek maken heeft. Slapen kan er uiteraard en desgewenst ook.

Vanuit de hobbykamer is de onderhoudsvrije tuin toegankelijk. Deze is strak aangelegd en biedt veel ruimte om van het buitenleven te genieten. Het vrije uitzicht is een pluspunt!

Niveau 1:

Aan de voorzijde treffen we de gezellige woonkeuken aan. Deze is ruim en voorzien van een in hoekopstelling geplaatste luxe inbouwkeuken. Deze is smetteloos wit, heeft een granieten werkblad en is grotendeels voorzien van Miele inbouwapparatuur. In het middenstuk bevindt zich de fraaie, recent vernieuwde, toiletruimte.

Aan de rustige achterzijde is de riante woonkamer gesitueerd, deze kijkt uit over de nette woonomgeving en keurig bestrate tuin.

Niveau 2:

Royale overloop. De slaapkamers zijn alle 3 ruim van formaat en fraai ingericht. De badkamer is vergroot, chique ingericht en voorzien van een strak badkamermeubel en een supergave douchezuil.

Bijzonderheden: 

  • Bouwjaar 1967, perceel 96 m², woonoppervlakte ca 121 m², inhoud  ± 365 m³.
  • Woning is volledig voorzien van isolerende beglazing en kunststofkozijnen.
  • De woning is aangesloten op blokverwarming, hierdoor hoeft u geen geld voor een nieuwe c.v. ketel en onderhoud daarvan te reserveren.
  • De tuin is op het gunstige westen gesitueerd en is recent bestraat met stijlvol tegelwerk.

Vraagprijs:  € 200.000,–  k.k.

Lees meer