Verkocht
Oude Kanonsdijk 72,
7205 AR Zutphen
een kast van een huis op een droomplek
Vraagprijs: € 695.000 k.k.

Kenmerken

Type object:
Vrijstaande woning
Kamers:
10
Woonoppervlakte:
246 m²
Perceel:
877 m²
Bouwjaar:
1919
bekijk de film

Interesse in de woning?

Ruud Verdonk
neem contact op

Omschrijving

Oude Kanonsdijk 72, Zutphen

Leven als God in Frankrijk is een gezegde…., hier spreken we over dé droomplek voor levensgenieters, vrije geesten en lieden met een antroposofische levenswijze .

Dit unieke woonobject heeft een ultieme ligging met uitzicht over de uiterwaarden waarbij je zelfs de feeërieke contouren van het monumentale Zutphen waar kunt nemen.

Een enorm woonhuis dat niet alleen imposant oogt, maar het ook is. Daarom spreken wij graag over een ongepolijst woonjuweel met ongekend veel leefruimte.

Van teveel reuring word je niet happy, maar wil je wel de unieke faciliteiten, zoals de vrije school en het gezellige centrum, op fietsafstand? Dan ben je hier op hét juiste adres.

En die tuin, daar word je toch op slag verliefd op? Een moestuin, aandoenlijk scharrelende kippetjes, een meditatiehoekje, fruitbomen… benoem het maar, het is er allemaal!

Is jouw interesse gewekt en wil je graag de plek komen voelen/beleven? 

Dan nodigen wij jullie van harte uit om dit bijzondere huis, dat talrijke gebruiksmogelijkheden biedt, te komen bewonderen.

 

Bijzonderheden:

  • Woonhuis omvat drie volwaardige woonlagen waar je prima kunt wonen maar ook relaxt zal werken. Het souterrain is een prima plek om kunstzinnig uit je bol te gaan.
  • Ben je meer op zoek naar een praktijk aan huis, een muziekstudio, een behandel- en/of yogaruimte? Een fijne energie is al duidelijk voelbaar.
  • Naast de woning is een oprit die toegang geeft tot een riante dubbele garage die ca. 33 m² groot is en ook prima als werkplaats te gebruiken is.. 
  • Woning is uitgerust met zonnepanelen en deels voorzien van dak-, glas-, en spouw/vloerisolatie.
  • Gelegen in een gezellige buurt gemeenschap waar mensen gemoedelijk met elkaar omgaan.
  • Voor de deur bevindt zich een ventweg en er is ruimschoots voldoende parkeerruimte voorhanden.
  • Zowel het centraal station van Zutphen alsmede de A1 zijn snel bereikbaar waardoor het westen van het land dichterbij blijkt dan verwacht.
  • Bouwjaar 1919, perceel 877 m², inhoud 962 m³, gebruiksoppervlakte wonen 246 m².

 

Vraagprijs € 695.000,– k.k.

Lees meer