Verkocht
Graaf Ottosingel 151,
7201 BC Zutphen
Een parel aan de Berkel
Vraagprijs: € 200.000 k.k.

Kenmerken

Type object:
Tussenwoning
Kamers:
5
Woonoppervlakte:
90 m²
Perceel:
63 m²
Bouwjaar:
1886

Interesse in de woning?

Ruud Verdonk
neem contact op

Omschrijving

 

Zutphen, Graaf Ottosingel 151 

Zeer charmant optrekje dat al sinds 1886 fier langs de Berkel staat te stralen en met veel plezier door de huidige bewoner wordt bewoond. Het voorgeveltje valt misschien wat weg tussen de andere, wat imposantere karakteristieke huizen in de straat, maar eenmaal binnen aangeland stap je letterlijk van de ene in de andere verrassing!

Het vooruitzicht is bijna schilderachtig, de Berkel stroomt rustig voorbij en zo nu en dan kun je genieten van de fluisterbootjes waarin toeristen zich vergapen aan de prachtige gevels.

Even het bruggetje over en je kunt heerlijk wandelen in het fijne park dat zich aan de overkant bevindt. Iedere ochtend, wanneer de gordijnen opengaan, kun je er ongelimiteerd van het adembenemende uitzicht genieten! Je hebt hier echt het idee dat je ergens “buiten” woont.

Aan de achterzijde bevindt zich een heel fijn tuintje dat kunstzinnig is aangelegd en waar je lekker kunt zitten. Loop je wat verder achterom dan loop je zo het historische centrum in en dat is in alle opzichten een ware belevenis! Het gemak dat de winkels, waaronder veel biologisch georiënteerde, zich op loopafstand bevinden zal je iedere dag opnieuw waarderen.

Rest te vertellen dat de sfeer en energie in het huis bijzonder aangenaam voelen, vandaar dat we je graag willen uitnodigen om dit unieke stulpje te komen beleven. 

Bijzonderheden:

  • Een absoluut uniek woonhuis met een even unieke indeling en positieve vibes.
  • Superligging! En dat is zacht uitgedrukt , kom kijken en ervaar het zelf!
  • Er is een bouwtechnisch rapport aanwezig die je waarschijnlijk zal verbazen, het knusse huisje heeft een respectabele leeftijd.. maar ook heel goede rapportcijfers!
  • Prachtige woonkeuken in het souterrain, dé fijnste plek in huis!
  • Heerlijke loftachtige Masterbedroom waar je in vele opzichten kunt genieten!
  • De woonvertrekken ademen een bijzondere sfeer en brengen rust.
  • Bouwjaar 1886, perceel 95 m², inhoud ca. 305 m³, woonoppervlakte ± 91 m².

Vraagprijs € 200.000,– k.k.

 

Lees meer