Verkocht
Klaaskateweg 17-A,
7523 DA Enschede
Een uniek gesitueerde bungalow
Vraagprijs: € 285.000 k.k.

Kenmerken

Type object:
Geschakelde bungalow
Kamers:
3
Woonoppervlakte:
80 m²
Perceel:
120 m²
Bouwjaar:
1989

Interesse in de woning?

Ruud Verdonk
neem contact op

Omschrijving

Enschede, Klaaskateweg 17A

Happy Living Makelaars is anders dan andere makelaars en daarom worden we vaak benaderd om bijzondere objecten te verkopen, zoals ook nu.

We mogen de verkoop, in dit geval het uitponden hetgeen betekend van huur naar verkoop, verzorgen van deze geschakelde bungalow.

We zijn daar heel blij mee want het is altijd een uitdaging om objecten die niet ‘eigen’ zijn dusdanig te presenteren dat alle mogelijkheden om er een droomhuis van te maken gezien worden. En laten we daar nu goed in zijn!

Ook de bezichtigingen zullen anders verlopen omdat er momenteel huurders verblijven.

We gaan snel door naar de bungalow en als je het over verkoop van onroerend goed hebt dan spreek je in eerste instantie van 3 x de L en dat is Locatie, Locatie en nog eens Locatie.

En die is SUPER!

Gelijkvloers wonen komt vaak voor in appartementen, maar niet iedereen wil in een appartement wonen. Je mist dan een tuin en hoe fijn is het om toch een eigen tuintje te hebben.

Het kan hier en dat is niet alles, want in deze bungalow woon je midden in de natuur en heb je aan de achterzijde een heerlijk landelijk uitzicht. Een oase van rust waar je fijn van mag genieten. Geen zorgen voor snoeiwerk en tuinonderhoud want er loopt een tuinman rond.

Aan de voorzijde woon je aan een gezellig hofje waar je makkelijk aansluiting vindt met de buren. Voor eenzaamheid hoef je hier niet bang te zijn.

Hier woon je rustig aan een doodlopend straatje en parkeert de auto op één van de gratis parkeerplaatsen. De fiets past in de inpandige berging.

Voor de boodschappen en gezellige terrassen heb je de keuze. Het gezellige dorpsplein van Lonneker ligt op 5 minuten fietsen. Wil je meer reuring, dan fiets je 7 minuten de andere kant op en dan sta je midden in de bruisende binnenstad van Enschede. Hoe fijn is dat?

Hou je van wandelen? Je loopt hier zo het schitterende buitengebied in.

Wat een fijne plek hé?

Ben jij geïnteresseerd na het lezen van deze tekst en het zien van het beperkte aantal foto’s?

Bekijk dan de plattegronden! Op de eerste plattegrond zie je de huidige indeling die oké is.

Of wil je op een topniveau wonen, dan moet je eens goed naar de 2e plattegrond kijken.

Hier zie je dat de inpandige berging is opgesplitst en daar een fijn werkkamertje is gecreëerd.

De wand tussen de keuken en masterbedroom is iets verplaatst waardoor de keuken groter is geworden hetgeen meer ruimte en uitzicht in het woongedeelte brengt.

En omdat het heerlijk is om zo naar buiten te lopen zijn er in de keuken en slaapkamer schuifpuien ingetekend waardoor het wooncomfort hier een top niveau benadert!

Leuker kunnen we het niet maken, misschien dat we dat samen wel kunnen.

Laat ons het weten, dan nodigen we je graag op ons kantoor uit, om er onder het genot van een vers gezet kopje koffie er verder over de babbelen. Je bent van Harte Welkom!

Bijzonderheden:

  • Een absoluut verrassende woning die vanwege de vrije ligging absoluut uniek is.
  • Bouwjaar 1989, het perceel dient nog ingemeten te worden en zal ca.120 m² bedragen, woonoppervlakte ± 80 m², dit is uit te breiden.
  • Woning is vanaf April beschikbaar en dient dan ook afgenomen te worden.
  • De woning heeft het voor dit bouwjaar zuinige energielabel C, op het platte dak passen heel wat zonnepanelen dus is verder verduurzamen redelijk eenvoudig.

Vraagprijs € 285.000,–  k.k.

 

Lees meer