Te Koop
Deurningerstraat 20-14,
7512 CH Enschede
Prachtig en vooral super ruim Penthouse
Vraagprijs: € 500.000 k.k.

Kenmerken

Type object:
Riant Penthouse met vorstelijk groot dakterras
Kamers:
3
Woonoppervlakte:
124 m²
Perceel:
0 m²
Bouwjaar:
2021

Interesse in de woning?

Ruud Verdonk
neem contact op

Omschrijving

 Enschede, Deurningerstraat 20-14 

Soms is het de plek alleen al die het hem doet… in dit superruime Penthouse gaat het ook over woongenot!

Je zoekt een riant en vooral jong Penthouse op een absolute A-locatie, dat duurzaam is gebouwd en wenst alle voorzieningen op loopafstand?

Dan is dit lichte 3-kamer Penthouse met allure, gelegen op een rustige plek in het centrum van Enschede wellicht hetgeen je zoekt.

Het Penthouse maakt deel uit van het sfeervolle ARKESTAETE complex dat zich kenmerkt door de fraaie bouwwijze, het stijlvolle metselwerk en de speelse indeling.

In dit comfortabele appartement ga je vanwege de aanwezigheid van een bijbehorend dakterras, dat maar liefst 27 m² groot is, ook met volle teugen van het buitenleven genieten.

Jouw bolide parkeer je easy en veilig op de eigen parkeerplaats welke zich op de binnenplaats van het uiterst moderne complex bevindt. Deze parkeergelegenheid is afgesloten, ruim van formaat en voorzien van 9 extra parkeerplaatsen voor het bezoek. Ook zijn er 2 oplaadpunten voor elektrische voertuigen aanwezig.

Een ruime lift brengt je naar het verrassende Penthouse waar je, mede vanwege de vorstelijk grote ruimtes alsmede privacy, vast en zeker verliefd wordt.

De reeds aanwezige inbouwkeuken is uitgevoerd in een tijdloze witte kleur, heeft een werkeiland waar je ook lekker aan kunt borrelen, en is van alle gemakken voorzien.

Een zelfstandige berging bevindt zich in het souterrain. Een eigen parkeerplaats is bij de koop inbegrepen.

Bijzonderheden:

  • Bouwjaar 2021, woonoppervlakte ca. 124 m², veel- ca. 150 m² gebruiksoppervlakte, inhoud ± 315 m³.
  • Het riante dakterras is echt uniek, deze is zonnig gesitueerd, heeft een fraai, levendig uitzicht en je hebt geen last van, al dan niet ‘gedwongen’, onderhoud.
  • Penthouse is voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen waardoor de energielasten laag zullen zijn. Het energielabel is A +.
  • Het Penthouse is ruim van opzet en heeft een speelse, niet alledaagse indeling.
  • Het Penthouse is geheel voorzien van behaaglijke vloerverwarming.
  • Servicekosten bedragen slechts € 100,–  per maand. Dit is inclusief opstalverzekering, schoonmaken van de openbare ruimtes en onderhoud aan het complex en liften.

Vraagprijs: € 500.000,– k.k.

 

Lees meer