Verkocht
Breegraven 22,
7231 JE Warnsveld
unieke 3 eenheid bestaande uit 3 woonbelevingen
Vraagprijs: € 529.000 k.k.

Kenmerken

Type object:
hoekwoning
Kamers:
8
Woonoppervlakte:
196 m²
Perceel:
420 m²
Bouwjaar:
1923.2006

Interesse in de woning?

Ruud Verdonk
neem contact op

Omschrijving

Oud Warnsveld, Breegraven 22

One of a kind!

Beter gezegd Three of a kind want het zijn maar liefst 3 woonbelevingen die met elkaar verbonden zijn. Alle 3 bijzonder smaakvol ingericht en alle 3 met hetzelfde fijne gevoel.

Als je ernaar zoekt… zal je waarschijnlijk voorbij het ingetogen voorgeveltje rijden.. maar als je de oprit oploopt, waarop meerdere voertuigen passen, voel je al dat er iets bijzonders gaat komen. En dat is hét juiste gevoel!

Het carillon van de, uit de elfde eeuw stammende Sint-Martinuskerk, is hier hoorbaar en dat is een fijn vooruitzicht. Als vervolgens het tuinhek openzwaait, waan je je ergens op een hof van een boerderij waarbij je 100% zeker een warm gevoel krijgt. Dit zal een extra dimensie krijgen als je de wieken van de molen, die de voor hier toepasselijke naam ‘Nooit Gedacht’ draagt, vanuit het erf zal spotten.

De drie-eenheid bestaat uit een karakteristiek jaren ’30 woonhuis waar een geweldige ronde serre het huis niet alleen veel ruimer, maar ook lichter maakt, en dat voelt ronduit fijn!

Ruimte in overvloed is hier het credo, hetgeen je overigens op alle floorlevels zal ervaren.

De bovenverdieping is ook nice! Twee grote kamers en een 1e gave badkamer tref je hier aan.

De 2e verdieping is ingericht als bergruimte en geeft daarbij ook onderdak aan de cv-ketel.

Via een portaal waar het gezellige toilet, ja je leest het goed gezellige, is gesitueerd kom je in de adembenemend mooie woonkeuken maar kan je ook snel het erf op.

De keuken tja je hebt deze vast al wel opgeslagen als SUPER en daar kunnen we niets aan toevoegen. Groter dan het voorhuis, een op zichzelf staande woonbeleving, waarnaast die geweldige inbouwkeuken waarover we honderduit kunnen spreken, zelfs een heerlijke loungebank in past. Een bijkeuken is geïntegreerd waardoor je er ook de was kunt doen. De openslaande tuindeuren maken de tuin een verlengstuk van het wonen en je loopt er makkelijk in om onder de prachtige Magnolia te genieten van een serene rust waar fijne energie versterkende vibes duidelijk voelbaar zijn.

Vervolgens gaat er een nieuwe wereld voor je open als je via de stijlvol gedecoreerde trap op de boven gelegen verdieping belandt; Wow dat is wat je waarschijnlijk en terecht uitspreekt!

Een hele fijne hoofdslaapkamer welke wordt geflankeerd door een heerlijke eigen Wellness ruimte waar je na een drukke werkdag verdiend mag genieten, wij zorgen dat de 1e fles bubbels hier voor je klaar staat. Cheers!

Weer ‘down to earth’ gaan we via het erf naar de 3e woonbeleving, en daar kan je van alles en nog wat ontplooien. Aanvankelijk gebouwd als een bergschuur maar door de huidige eigenaren omgetoverd tot een smaakvol 3e huis. Ook hier ontbreekt het aan niets! Een living, een keuken, een toilet, een badkamer en een kekke vide met bedroom. Wat wil je nog meer?

Prima voor een groot gezin waar je op gezette tijden je eigen ding kunt doen, maar ook de functie guesthouse past goed. Altijd de ambitie gehad om een BB te beginnen? Het zou kunnen. De functie van bedrijf aan huis, praktijkruimte of atelier zijn hier uitstekend uitvoerbaar. We brainstormen graag met je mee om jouw dromen in vervulling te laten gaan!

Bijzonderheden:

  • Een fijne, uitstekend onderhouden woonobject dat rust uitstraalt en waar het goed wonen is.
  • Uitstekende ligging in oud Warnsveld waar eenieder met veel plezier woont!
  • Warnsveld behoort tot de historische gemeente Zutphen dat met al haar bezienswaardigheden en culturele activiteiten fijne vooruitzichten biedt.
  • Het erf kent veel fijne plekjes waar je onbeperkt van het buitenzijn kunt genieten.
  • Alle woonunits zijn prima onderhouden en degelijk gebouwd.
  • Bouwjaar voorhuis 1923, perceel 420 m², totale gebruiksoppervlakte ca.196 m²,

Bouwjaar aanbouw 2006 welke in 2017 verbouwd tot luxe woonkeuken, inhoud ca. 566 m3. Het guesthouse heeft een gebruiksoppervlakte van ca. 38 m².

Dit zijn louter cijfers welke we kunnen onderbouwen met een NEN 2580 meetrapport maar beter is het om deze geweldige ambiance met eigen ogen te komen bewonderen!

 

Prijsindicatie:  € 529.000,–  k.k.

 

Lees meer