Verkocht
Heralaan 11,
7534 HA Enschede
vorstelijke woning
Vraagprijs: € 209.000 k.k.

Kenmerken

Type object:
Karakteristieke tussenwoning
Kamers:
4
Woonoppervlakte:
114 m²
Perceel:
124 m²
Bouwjaar:
2000

Interesse in de woning?

Ruud Verdonk
neem contact op

Omschrijving

Enschede, Heralaan 11 

Op een hele mooie plek, in de rustige en door het buitengebied omgeven woonwijk “Oikos”, staat dit prima onderhouden en vooral niet standaard herenhuis.

Herenhuis..?

Jazeker want het hoogwaardige uitrustingsniveau, de chique woonkeuken welke in een Engels Landhuis niet zou misstaan, de Majestueuze slaapkamers, de knusse Living, maar ook de heerlijke tuin waar je fijn en vooral beschut kunt zitten maken dit herenhuis tot het ideale huis alwaar het uitstekend Resideren is! 

Indeling:

Begane grond:

Representatieve entree, meterkast, ruim toilet met fontein, garderobe. Sfeervolle living met vensters die doorlopen tot de vloer hetgeen het ruimtelijk effect vergroot.

Het eetgedeelte is aan de voorzijde gesitueerd; hier kun je menig gezellig uurtje met familie of gasten doorbrengen want het betreft hier een echte Woonkeuken.

En dat is absoluut uniek in deze prijsklasse!

Over kookkunsten gesproken; de keurige inbouwkeuken leent zich er prima voor. De kleur (roomwit) en inbouwapparatuur functioneren prima. Naast de keuken is een grote walk-in bergkast gesitueerd alwaar je veel proviand kwijt kunt.

1e verdieping:

Overloop met riante bergkast alwaar zich de witgoed apparatuur bevindt.

Dan benoemen we graag als eerste de schitterende slaapkamers, hier voel je je waarschijnlijk een Koning want ze zijn van het kaliber Vorstelijk!

De badkamer ademt ook een één al Luxe, je treft dit niveau ook in Top Klasse hotels aan.

2e verdieping: bereikbaar via een vaste trap.

Deze etage is hoog, ruim en biedt diverse gebruiksmogelijkheden zoals 3e , 4e slaapkamer en/of werkplek. Hier bevindt zich ook de centrale verwarmingsinstallatie, tevens is er veel bergruimte aanwezig.

Bijzonderheden:

  • Bouwjaar 2000, perceel 124 m2, inhoud ca. 385 m3, gebruiksoppervlakte ± 115 m2.
  • De Ecologische woonwijk wordt omringd door het buitengebied waar je heerlijk kunt wandelen, genieten van de natuur, fietsen of fanatiek trainen voor een marathon.
  • Heerlijke beschutte achtertuin met veel groen, grote berging en achterom
  • Het geheel verkeert zowel ex-, als intern in een verzorgde staat van onderhoud.
  • De woning is voorzien van muurverwarming en zonnepanelen.
  • Energielabel A
  • Mogen wij je uitnodigen om dit bijna Koninklijke woonhuis te komen bezoeken? Je zal zowel door zowel de ruimte als sfeer aangenaam worden verrast!

Vraagprijs € 209.000,–  k.k.

Lees meer