Verkocht o.v.
Noord Esmarkerrondweg 409,
7533 BL Enschede
Wonen op een geweldige plek
Vraagprijs: € 425.000 k.k.

Kenmerken

Type object:
Vrijstaande woning met atelier
Kamers:
5
Woonoppervlakte:
130 m²
Perceel:
1220 m²
Bouwjaar:
1929

Interesse in de woning?

Ruud Verdonk
neem contact op

Omschrijving

Enschede, Noord Esmarkerrondweg 409

 

Soms zijn er van die huizen die je maar zelden tegenkomt, dit is er zo één!

Aan de Noord Esmarkerrondweg 409 vind je een plekje waar je waarschijnlijk op slag verliefd zal worden… hier beleef je, en dat midden in The City, hét absolute vrijheidsgevoel en word je, hoogstwaarschijnlijk, aangenaam geraakt door de magische tuin.

Als je achterom gaat, en dat doe je hier, waan je je ergens buitenaf, wat een heerlijke tuin, wat een fantastische plekjes, wat een rust!

De rust is ook voelbaar in het ca. 50 m² metende atelier, het is een inspirerende ruimte met fijne daglichtinval. Op zoek naar een fijne werkplek of geluidsstudio? Het kan hier allemaal!

Ja en dan het prachtige huis, een Poortwachterswoning…waar zie je dat? Niet al te groot maar wel met voldoende en superfijne ruimtes die alle een gemoedelijke sfeer ademen.

Mogen we je uitnodigen om dit bijzondere plekje te komen beleven?

Indeling:

Begane grond:

Bij het binnentreden voel je al waarom jij juist deze woning wilde bezichtigen; de aangename sfeer uit vervlogen tijden is direct bij binnenkomst voelbaar.

Je komt hier achterom binnen, het ‘goede volk’ pleegt dat immers te doen.

Via de riante bijkeuken gaan we door de keuken naar de hal waar zich de entree bevindt.

Het fraaie trappenhuis is hier een echte eyecatcher, onder de trap bevindt zich de proviandkelder.

Aangekomen in de living zal de anders dan standaard indeling je verrassen; niet in de diepte maar strekkend over de volle breedte en dat blijkt uitermate praktisch te zijn.

Het grote aantal vensters maakt het huis lekker licht en versterkt het ruimtelijk gevoel.

1e verdieping: bereikbaar via een statige trap

Bovengekomen kunnen we alle kanten op, maar eerst genieten we van de prachtige paneeldeuren. Alle 3 de slaapkamers op deze verdieping zijn prima van formaat, een van de slaapkamers geeft toegang tot het platte dak. De badkamer is basic en voorzien van een 2e toilet, doucheruimte en wastafel.

In de aanbouw wordt momenteel naar hartenlust muziek gemaakt, maar is ook prima als werkkamer, atelier, speelkamer of desgewenst als gastenverblijf te gebruiken.

Bijzonderheden: 

  • Een heel fijn huis dat rust uitstraalt en waar het heel goed wonen is!
  • Uitstekende ligging! Alle voorzieningen zoals binnenstad, buitengebied, sportvelden, scholen en winkelcentra bevinden zich op geringe afstand van dit rustig gelegen huis.
  • Het vrijstaande huis verkeert in een goede staat van onderhoud en is door de jaren heen met liefde bewoond en onderhouden.
  • Er is volop ruimte om meerdere voertuigen op eigen terrein te plaatsen, een carport of garage bouwen behoort tot de mogelijkheden.
  • Bouwjaar 1929, perceel 1220 m², inhoud ca.354 m³, gebruiksoppervlakte ca.130 m².

Vraagprijs € 425.000,–  k.k.

 

Lees meer