Verkocht
Velveweg 177,
7533 XH Enschede
Recent compleet gerenoveerde starterswoning
Vraagprijs: € 239.000 k.k.

Kenmerken

Type object:
hoekwoning
Kamers:
4
Woonoppervlakte:
78 m²
Perceel:
158 m²
Bouwjaar:
1926

Interesse in de woning?

Ruud Verdonk
neem contact op

Omschrijving

Enschede, Velveweg 177 

Om de hoek bevindt zich het Miro Center waar je al jouw dagelijkse boodschappen kunt doen, de binnenstad bereik je binnen 5 fietsminuten, vrijheid aan de achterzijde en snel bereikbare ontsluitingswegen  zijn fijne pluspunten die het wooncomfort 100 % aangenamer maken.

Tel daarbij op dat deze leuke hoekwoning in 2010 compleet en duurzaam is gerenoveerd, het meer dan uitstekende energielabel A+ draagt en uitstekend onderhouden is, dan kom je vast tot de conclusie dat dit wel eens heel goed jouw nieuwe Thuis zou kunnen zijn.

En als je komt kijken zal je versteld staan van de geweldige tuin waar je maar liefst twee overkappingen en twee riante bergingen aantreft. Een lekker plekje in de zon of schaduw is hier altijd wel te scoren!

Eenmaal binnen tref je een onverwacht ruim huis met veel vensters, 3 slaapkamers, uitgebouwde keuken en keurige badkamer aan. De huidige bewoners wonen er met veel plezier maar moeten vanwege gezondheidsredenen afscheid nemen van dit prettig voelende woonhuis. 

Indeling:

Begane grond:

Entree, hal, meterkast, trapopgang. Gezellige straatgerichte woonkamer waar veel ruimte is om aangenaam te kunnen wonen, De begane grond is tijdens de renovatie aan de achterzijde uitgebreid waardoor er, naast de toename van het woonvolume, ook ruimte is ontstaan waar je de keuken, bijkeuken alsmede toilet aantreft.

1e verdieping:

Overloop, op deze verdieping bevinden zich drie slaapkamers die alle goed van formaat zijn. De badkamer is ruim, netjes en voorzien van een 2e toilet, wastafel en open doucheruimte.

Tuin:

De tuin is een echt een eyecatcher, onderhoudsarm, lekker breed en een heerlijke plek om van het buitenleven te genieten. Het vrije gevoel dat je hier ervaart zal je ongetwijfeld aanspreken.

Wanneer kom je kijken?

Bijzonderheden:

  • Verrassend ruime starterswoning waar je niets aan hoeft te doen.
  • Tuin biedt veel privacy en kenmerkt zich door de aanwezigheid van de bijgebouwen.
  • Gelegen in een verkeersluwe straat met voldoende parkeergelegenheid.
  • Centrale verwarmingsketel en zonneboiler zijn eigendom en zijn in 2010 geplaatst.
  • Bouwjaar 1926, algehele in- en externe renovatie uitgevoerd in 2010, perceel 158 m², inhoud ca. 285 m³, woonoppervlakte 78 m², gebruiksoppervlakte is echt enorm!

Prijsindicatie € 239.000,– k.k.

Lees meer