Over ons

“Perfect op elkaar ingespeelde mensen die elkaar blindelings aanvoelen…”

Happy Living Makelaars werkt vanuit een persoonlijke benadering.

We begrijpen alle vragen die opkomen wanneer je zoekt naar een nieuw “thuis’’. Je zoekt tenslotte naar de ideale woning voor jou en/of je gezin. Een plek waarvan je jaren kunt genieten.

Happy Living Makelaars werkt vanuit een persoonlijke benadering.

Je krijgt de aanpak die het beste bij je past. Wij denken mee.. we kijken mee.. we leven mee.. ‘kantooruren’, daar doen wij niet aan. Je kunt ons altijd bellen en als je ’s avonds op een goed idee komt, dan app je ons gewoon. Dus geen relatie opdrachtgever-klant, wij doen het samen en dat werkt!

Onze klanten vinden ons enthousiasme  aanstekelijk. Dat we integer zijn, spreekt voor zich.

Iedere nieuwe woning betekent voor ons een uitdaging die wij met plezier tegemoet zien!

” De fijne samenwerking is kenmerkend voor de verbondenheid
binnen het team. Mensen met dezelfde passie en betrokkenheid,
een hecht team dat elkaar blindelings aanvoelt. “

verkoop

Wij stellen alles in het werk om ervoor te zorgen dat je het gehele verkooptraject als positief zult ervaren. Wij begeleiden jou op een prettige- en vooral stressvrije wijze vanaf het begin tot aan het moment dat je de sleutels aan de nieuwe bewoner(s) mag overhandigen. Onze doelstelling; een unieke presentatie en het belangrijkste, een geslaagde verkoop zal dé reden zijn dat jij een van onze ambassadeurs wordt.

lees meer

aankoop

Betrokken makelaars die je begrijpen en weten waar je happy van wordt. Een huis moet je thuis zijn en dat heeft alles met gevoel te maken. En juist die gevoelskant kan behoorlijk beïnvloed worden. Onzekerheid of je de juiste keuze maakt veroorzaakt paniek en dan is helder denken ver te zoeken. Wat is er dan fijner als er een betrouwbare hand word aangereikt?

lees meer