Over ons

“Perfect op elkaar ingespeelde mensen die elkaar blindelings aanvoelen…”

Waarom kiezen voor Happy Living Makelaars?

Happy Living Makelaars heeft een jarenlange ervaring en deskundigheid van de reguliere woningmarkt. Bovendien gaat onze kennis verder dan bij een standaard makelaar.

Een huis is voor ons zoveel meer dan een stapel stenen, een prijs, een locatie of een bouwtechnische object.

De holistische benadering “ Alles is energie”, betekent dus ook dat een huis uit energie bestaat!

In een huis wil je je thuis voelen… vandaar dat het verstandig is om niet alleen goed naar de plek te kijken, maar ook om te zien/voelen of er in- of om het huis energieën zijn die het woongenot mogelijk kunnen verstoren.

Het is ontzettend vervelend als je een huis koopt waar jij, of je kinderen niet kunnen aarden of erger nog, ziek worden. Waar en hoe je woont beïnvloedt wel je welbevinden!

Happy Living Makelaars brengt meer zekerheid, en kan ook zorgdragen dat de nieuwe woonomgeving en welzijn in balans zijn!

We leveren maatwerk en gaan graag voor jou aan de slag.

” De fijne samenwerking is kenmerkend voor de verbondenheid
binnen het team. Mensen met dezelfde passie en betrokkenheid,
een hecht team dat elkaar blindelings aanvoelt. “

verkoop

Wij stellen alles in het werk om ervoor te zorgen dat je het gehele verkooptraject als positief zult ervaren. Wij begeleiden jou op een prettige- en vooral stressvrije wijze vanaf het begin tot aan het moment dat je de sleutels aan de nieuwe bewoner(s) mag overhandigen. Onze doelstelling; een unieke presentatie en het belangrijkste, een geslaagde verkoop zal dé reden zijn dat jij een van onze ambassadeurs wordt.

lees meer

aankoop

Betrokken makelaars die je begrijpen en weten waar je happy van wordt. Een huis moet je thuis zijn en dat heeft alles met gevoel te maken. En juist die gevoelskant kan behoorlijk beïnvloed worden. Onzekerheid of je de juiste keuze maakt veroorzaakt paniek en dan is helder denken ver te zoeken. Wat is er dan fijner als er een betrouwbare hand word aangereikt?

lees meer