Iedere makelaar zegt het, Happy Living Makelaars doet het!

Een huis moet je Thuis zijn en dat heeft alles met sfeer en gevoel te maken. En juist die gevoelskant wordt behoorlijk beïnvloed door een huis.

Onzekerheid of je de juiste keuze maakt veroorzaakt, zeker in deze hectische woningmarkt, paniek en dan is helder denken ver te zoeken.

Wij helpen je een heldere keuze te maken waarin feiten en gevoel, beide meegewogen worden.

intake

We ontvangen je graag in één van onze sfeervolle kantoren. We luisteren goed naar de wensen en zorgen dat het geschetste beeld op zowel rationeel als gevoelniveau in balans is. Vervolgens leggen we het wensenlijstje vast op ons intakeformulier en gaan we met het voltallige Happy team voor jullie aan de slag.

aan de slag

We gaan samen op zoek, jij op jouw manier, wij op onze manier. Samen maakt sterk!
Heb jij iets gevonden? Bel of stuur een app. Hebben wij iets in het vizier? Dan heb je ons aan de bel. Gezamenlijk op jacht naar een nieuw huis dat snel jouw Thuis wordt.

gevonden

Yeah!! En nu? Verliefd zijn kan overhaaste acties veroorzaken en veel geld kosten. Dus dat gaan we niet doen. Je wilt immers de ideale woning voor jou en/of jouw gezin, de plek waar je wilt genieten en jarenlang met plezier kunt wonen. En daar gaat Happy Living Makelaars voor zorgen!