Zorgeloos jouw huis verkocht

Als je met Happy Living Makelaars in contact komt merk je al snel dat we geen standaard makelaarskantoor zijn. Onze manier van werken is anders, relaxed en helemaal van deze tijd. We zetten alle middelen in, dat zijn er veel, en gaan daarbij tot het uiterste om het gehele verkooptraject naar tevredenheid te laten verlopen.

Gun jezelf rust en weet dat het goed komt als Happy Living Makelaars het verkoopproces in handen neemt.

Met de realisatie van deze doelstelling, in combinatie met de ultieme presentatie van je huis, maar zeker ook de geslaagde verkoop, word je al snel lid van de sterk groeiende Happy Living Family!

contact

Na ons eerste contact lopen we samen jouw huis door en luisteren goed naar wat jij over jouw huis te vertellen hebt. Daarna inventariseren we jouw wensen en bekijken samen de mogelijkheden. Vervolgens bepalen we gezamenlijk de strategie en erg belangrijk.. de prijs. En daar word je vast blij van want wij realiseren topprijzen!

advies

Je krijgt het beste advies om het huis zo aantrekkelijk mogelijk te maken teneinde onze gezamenlijke doelstelling, een snelle verkoop, succesvol te kunnen realiseren. Happy Living Makelaars werkt al vele jaren met een goed op elkaar afgestemd, eigen team van verkoopspecialisten. De gemoedelijke werkwijze en aandacht voor jouw huis zal je daarbij aangenaam verrassen.

uitvoering

Kort en krachtig kunnen we hierover zijn. We begrijpen de stress die bij de verkoop van een huis ontstaat. Vreemden over de vloer.. hoe moet ik het huis achterlaten.. is alles goed..? Don’t Worry! Be Happy! Wij regelen het en bewijzen met een snelle vakkundige verkoop dat je de juiste keuze hebt gemaakt om ons jouw vertrouwen te schenken.