Zorgeloos jouw huis verkocht

Wij stellen alles in het werk om ervoor te zorgen dat je het gehele verkooptraject als positief zult ervaren.

Wij begeleiden jou op een prettige- en vooral stressvrije wijze vanaf het begin tot aan het moment dat je de sleutels aan de nieuwe bewoner(s) mag overhandigen.

Onze doelstelling; een unieke presentatie en het belangrijkste, een geslaagde verkoop zal dé reden zijn dat jij een van onze ambassadeurs wordt.

contact

Na ons eerste contact komen we graag op visite, we lopen dan gezamenlijk het huis door en luisteren daarbij heel goed naar wat jij over het huis te vertellen hebt. Daarna inventariseren we jouw wensen en bekijken samen de mogelijkheden. Vervolgens bepalen we gezamenlijk de strategie en erg belangrijk.. de vraagprijs.

advies

Je krijgt oprecht advies om het huis zo aantrekkelijk mogelijk te maken teneinde onze gezamenlijke doelstelling succesvol te kunnen realiseren. Wij werken al vele jaren met een goed op elkaar afgestemd team van verkoopspecialisten. De gemoedelijke werkwijze en aandacht voor jouw huis zal je daarbij aangenaam verrassen.

uitvoering

Kort en krachtig kunnen we hierover zijn. We begrijpen de stress die bij de verkoop van een huis komt kijken. Vreemden over de vloer, piekeren over de indruk die potentiele kopers van het huis zullen hebben… Don’t worry! Be happy! Wij plaatsen alles in het juiste perspectief en bewijzen dat je de juiste keuze hebt gemaakt door ons jouw vertrouwen te schenken.