Verkocht o.v.
Bekmanlanden 11,
7542 GP Enschede
Een plaatje!
Vraagprijs: € 235.000 k.k.

Kenmerken

Type object:
Riante tussenwoning
Kamers:
5
Woonoppervlakte:
120 m²
Perceel:
124 m²
Bouwjaar:
1978

Interesse in de woning?

Ruud Verdonk
neem contact op

Omschrijving

 Enschede, Bekmanlanden 11 

Riant woonhuis dat in een uitstekende staat van onderhoud verkeert en op een geweldige plek gelegen is. Nabij het bos en aan de achterzijde grenzend aan een speelveldje is een uitstekende combinatie die het woongenot zeker zal versterken.

Rondom voorzien van kunststof kozijnen en deuren waardoor onderhoudskosten laag blijven. Een plezierige gedachte in deze dure tijd! Daarnaast is dit onverwacht ruime woonhuis voorzien van een prachtige en onlangs geplaatste inbouwkeuken. Rest te vermelden dat de tuinen recent zijn aangelegd en de achtertuin via een woning brede schuifpui toegankelijk is.

Graag nodigen we je uit voor een bezichtiging waarbij we de vele extra’s, zoals onder andere de grote dakkapel aan de achterzijde, aan je laten zien. 

Indeling:

Begane grond:

De prachtige voordeur geeft de staat van onderhoud direct goed weer. De hal is ruim en het toilet modern. In de living aangekomen zul je aangenaam verrast worden want de ruimte is, mede door de forse schuifpui, echt enorm. Het buitenleven vormt hier een verlengstuk van het wonen hetgeen zowel ’s zomers als ’s winters een plezierige bijkomstigheid is. De fraaie laminaatvloer is in de lengte gelegd hetgeen het ruimtelijk effect ten goede komt.

De recent geplaatste inbouwkeuken is niet alleen een plaatje om te zien maar is ook van alle gemakken voorzien. De L-opstelling is praktisch in gebruik en vanzelfsprekend voorzien van prima inbouwapparatuur. De prachtige witte jaloezieën staan mooi en blijven daarom achter.

1e verdieping:

Royale overloop. Op deze verdieping bevinden zich 3 riante slaapkamers. Alle kamers zijn vanwege de vernieuwde draaikiepramen goed te ventileren. Centraal in het midden bevindt zich de ruime badkamer; deze is tot aan het plafond betegeld en voorzien van een 2e  vrij-hangend toilet, inloopdouche, wastafel en designradiator.

2e verdieping: bereikbaar via een afgesloten vaste trap

Prachtige open zolderverdieping met megagrote dakkapel. Hier kun je van alles en nog wat doen want ruimte is er voldoende. Wassen, drogen, werken, een 4e of 5e slaapkamer nodig? Ruimte is er voor alle wensen volop aanwezig!

Bijzonderheden:

  • Strak aangelegde voor- en achtertuin die bestraat zijn met fraaie zandkleurige tegels.
  • In de riante voortuin staat een ruime stenen fietsenberging.
  • Veel voorzieningen zoals scholen, park, bos, speelvelden, openbaar vervoer en winkelcentrum bevinden zich in de directe nabijheid van de woning.
  • Woning is volledig voorzien van kunststof kozijnen en isolerende beglazing (HR++).
  • Bouwjaar 1978, perceel 124 m², inhoud ca. 387 m³, gebruiksoppervlakte ± 120 m².

Vraagprijs € 235.000,–  k.k.

Lees meer