Verkocht
Weerseloseweg 370,
7522 PT Enschede
Fraai gelegen horecapand
Vraagprijs: € 595.000 k.k.

Kenmerken

Type object:
Vrij gelegen horecapand
Kamers:
6
Woonoppervlakte:
330 m²
Perceel:
2488 m²
Bouwjaar:
1971

Interesse in de woning?

Ruud Verdonk
neem contact op

Omschrijving

Enschede, Weerseloseweg 370 

Na 30 jaar met veel plezier en enthousiasme deze alom bekende horecagelegenheid te hebben gerund is nu de tijd aangebroken om ‘het stokje’ over te dragen aan een creatieve ondernemer.

De unieke en vooral uitstekende ligging in de driehoek Enschede, Hengelo en Oldenzaal is interessant, dat de A1 supersnel bereikbaar is maakt het verzorgingsgebied lekker groot.

En de ontelbare gebruiksmogelijkheden maken dat je hier een ‘goede boterham’ kunt verdienen.

Omringd door een groene omgeving en waar je zelfs per vliegtuig kunt neerstrijken…. dat is fantastisch toch? Je kunt hier ook prima per fiets komen om op het mediterraan ingerichte terras lekker te gaan genieten. Bezoekers kunnen gratis parkeren en hoeven geen parkeerplaats te zoeken, deze zijn rijkelijk voorhanden.

Het geheel omvat een restaurant, een volledig ingerichte keuken waar met het grootste gemak veel gerechten kunnen worden bereid. Koelcellen zijn lekker dichtbij wat super praktisch is.

Wat echt gaaf is, is de chique partytent, hier kun je top feesten aanbieden waarbij de mogelijkheden super breed zijn. Een feest met BBQ waar je ook met minder mooie dagen kunt partyen… waar vind je dat? Hier kan het!

Kleine feestjes, grote feestjes ze passen hier prima en bieden 100% ruimte voor succes.

De combinatie speeltuintje met pannenkoeken zou bijvoorbeeld kunnen, een camper overnachtingsplek zou een match kunnen zijn, pipowagens op het achtererf is ook een idee.

Kortom mogelijkheden te over, onze enthousiaste makelaar wil er graag met je over sparren.

Oh ja, onze makelaar Ruud ziet een enorme potentie in het creëren van een Beachclub, hij ziet zich er al in een lekkere loungebank van een verfrissend glaasje bubbels genieten.

Wanneer mogen wij jou gastvrij verwelkomen?

Het betreft een collegiale verkoop met  JB Vastgoedadvies
Contactpersoon: de heer A.J. Mulder RM-RT en de heer J.V.B. Zwart RT
074-205 10 18

 Bijzonderheden:

  • Het fraai gelegen horecapand heeft de bestemming verblijfsobject hetgeen zou kunnen betekenen dat er bij het uitoefenen van bedrijfsmatige activiteiten mogelijk een kleine bedrijfswoning wordt toegestaan. Vanwege deze titel zou, desgewenst, een versnelde wijziging van het bestemmingsplan mogelijk kunnen zijn.
  • Het vrij gelegen perceel is 2488 m2 groot en biedt mooie vergezichten.
  • Het object wordt inclusief inventaris en goodwill aangeboden.
  • De huidige eigenaar is bereid om nieuwe eigenaren bij te staan alsmede te adviseren.

Prijsindicatie € 595.000,– k.k.

 

Lees meer