Te Koop
Dorfstrasse 15,
48465 Engden
Landelijk gelegen en stijlvolle woonboerderij
Vraagprijs: € 585.000 k.k.

Kenmerken

Type object:
Woonboerderij met diverse gebruiksmogelijkheden
Kamers:
10
Woonoppervlakte:
420 m²
Perceel:
1991 m²
Bouwjaar:
1928
bekijk de film

Interesse in de woning?

Ruud Verdonk
neem contact op

Omschrijving

Dorfstrasse 15,  Engden, Duitsland

Droom jij van een eigen woonboerderij; en dan niet ver buitenaf, maar heerlijk centraal in een rustgevend dorpje? Het liefst met veel vertrekken en voor diverse doeleinden geschikt?

Droom dan niet verder, maar laat je droom werkelijkheid worden in dit sfeervolle woon/werkobject, gelegen in een bijna feeërieke en vooral inspirerende woonomgeving.

Het karakteristieke hoofdgebouw dateert uit 1928 en is later, eind jaren 60, vergroot en tegelijkertijd uitvoerig gerenoveerd, het historische karakter is daarbij bewaard gebleven.

Je vindt hier een unieke combinatie van ruimschoots wonen, werken en kunstzinnig bezig zijn en dat alles in een bijzonder aangenaam voelend woon/werk object met historische waarden.

De heerlijke tuin staat vol met kleurrijke planten, genieten is hier het toverwoord.

Binnenkomen

Het daglicht straalt vanuit alle richtingen binnen, de voorgevel is prachtig om te zien, je wordt er letterlijk van harte welkom geheten.

Voel de inspiratie! Hier wordt in harmonie geleefd en gewerkt!

Laat je vooral inspireren door de meervoudige woonmogelijkheden, twee generaties of samenwonen met goede vrienden of familie? Het kan want er zijn maar liefst 3 gekoppelde woonunits aanwezig.

Hou je van een feestje? Je doet aan coaching? Of schilder je graag en ook beeldhouwen vind je geweldig? Er zijn meerdere verblijfsruimtes en sanitaire voorzieningen aanwezig.

Een eigen bed & breakfast waar gasten graag terug zullen komen? Vanaf deze mooi gelegen locatie zijn schitterende wandel- fietsroutes en bijzondere natuurgebieden goed bereikbaar.

De droom van een eigen B&B zou zomaar in vervulling kunnen gaan!

Wil jij jouw dromen verwezenlijken? Kom dan dit unieke object beleven!

Wij bespreken dan graag en vooral gepassioneerd de vele mogelijkheden met je.

Bijzonderheden:

Gezien de vele mogelijkheden benoemen we graag en in plaats van de woonoppervlakte de feitelijke gebruiksoppervlakte en dat is ca. 420 m². De inhoud bedraagt ca. 2800 m³.

De bouwjaren zijn deels 1928 en deels 1956, het geheel is recent en is stijl gerenoveerd en voorzien van nieuwe kozijnen met isolatieglas. Ook is het dak grotendeels na geïsoleerd. Het geheel verkeert in een prima staat van onderhoud.

Perceel oppervlakte bedraag 1991 m2.

Vraagprijs € 585.000,–
(Kosten koper zijn conform Duitse regelgeving. Er worden Duitse courtagekosten berekend. )

Lees meer