Te Koop
Klaaskateweg 21,
7523 DA Enschede
Schitterend gelegen bungalow
Vraagprijs: € 289.000 k.k.

Kenmerken

Type object:
bungalow
Kamers:
3
Woonoppervlakte:
80 m²
Perceel:
156 m²
Bouwjaar:
1989

Interesse in de woning?

Ruud Verdonk
neem contact op

Omschrijving

Enschede, Klaaskateweg 21

 

Happy Living Makelaars is anders dan andere makelaars en daarom worden we vaak benaderd om bijzondere objecten te verkopen, zoals ook nu.

We mogen de verkoop, in dit geval het uitponden hetgeen betekend van huur naar verkoop, verzorgen van deze geschakelde bungalow.

We zijn daar Happy mee want het is altijd een uitdaging om objecten die niet ‘eigen’ zijn dusdanig te presenteren dat alle mogelijkheden om er een droomhuis van te maken gezien worden. En laten we daar nu goed in zijn!

We gaan snel door naar de bungalow en als je het over verkoop van onroerend goed hebt dan spreek je in eerste instantie van 3 x de L en dat is Locatie, Locatie en nog eens Locatie.

En die is SUPER!

Gelijkvloers wonen komt vaak voor in appartementen, maar niet iedereen wil in een appartement wonen. Je mist dan een tuin en hoe fijn is het om toch een eigen tuintje te hebben.

Het kan hier en dat is niet alles, want in deze bungalow woon je midden in de natuur en heb je aan de achterzijde een heerlijk landelijke omgeving. Een oase van rust waar je fijn van mag genieten. Geen zorgen voor snoeiwerk en tuinonderhoud want er loopt een tuinman rond.

Aan de voorzijde woon je aan een gezellig hofje waar je makkelijk aansluiting vindt met de buren. Voor eenzaamheid hoef je hier niet bang te zijn.

Hier woon je rustig aan een doodlopend straatje en parkeert de auto op je eigen parkeerplaats. De fiets past in de inpandige berging.

Voor de boodschappen en gezellige terrassen heb je de keuze. Het gezellige dorpsplein van Lonneker ligt op 5 minuten fietsen. Wil je meer reuring, dan fiets je 7 minuten de andere kant op en dan sta je midden in de bruisende binnenstad van Enschede. Hoe fijn is dat?

Hou je van wandelen? Je loopt hier zo het schitterende buitengebied in.

Wat een fijne plek hé?

Ben jij geïnteresseerd na het lezen van deze tekst en het zien van het de foto’s?

Laat ons het weten, je bent van Harte Welkom om de bungalow te bezichtigen!

Bijzonderheden:

  • Een absoluut verrassende bungalow die vanwege de vrije ligging absoluut uniek is.
  • Bouwjaar 1989, het perceel zal ca.156 m² bedragen, woonoppervlakte ± 80 m², dit is intern uit te breiden.
  • De centrale verwarmingsketel is eigendom en recent (2021) geplaatst.
  • Een eigen parkeerplaats welke gelegen aan de voorzijde van het hofje is bij de koop inbegrepen.
  • Woning is geschikt voor rolstoelgebruikers en is volledig voorzien van een strak gelegde pvc vloer.
  • De woning heeft het voor dit bouwjaar zuinige energielabel C, op het platte dak passen heel wat zonnepanelen dus is verder verduurzamen redelijk eenvoudig.

Vraagprijs € 289.000,–  k.k.

 

 

Lees meer