Te Koop
Stromarkt 25-c,
7411 PK Deventer
Unieke woonbeleving gelegen in het historische centrum van Deventer
Vraagprijs: € 295.000 k.k.

Kenmerken

Type object:
Appartement
Kamers:
4
Woonoppervlakte:
64 m²
Perceel:
0 m²
Bouwjaar:
1926

Interesse in de woning?

Ruud Verdonk
neem contact op

Omschrijving

Deventer,  Stromarkt 25 c 

De Wereld van vandaag in een Historisch decor. 

In het historische centrum van Hanzestad Deventer, waar eeuwenoude gevels, die rijkelijk versierd zijn en waar talloze Barokke- en Renaissance panden uit de 16e en 17e eeuw, staan te pronken, bieden wij een unieke woonbeleving aan.

Gelegen aan een sfeervol pleintje, een plek waar rond 1668 stro werd verhandeld en waaraan de naam Stromarkt is ontleend; staat een voormalig horecapand. Dit pand is recent omgetoverd tot een fijne woonplek waar meerdere jongelingen hun Thuis hebben gevonden.

Je woont hier midden in het centrum en in een levendige woonomgeving waar gezellige horecagelegenheden, de bibliotheek en leuke winkelpanden jouw toekomstige buren zullen zijn.

Het appartement wat wij aanbieden is bijzonder, het stijlvolle gebouw dateert uit 1926 en is recent gesplitst waardoor er negen wooneenheden zijn ontstaan die alle een eigen identiteit hebben gekregen. Ook heeft het pand een energietransitie ondergaan waardoor het woonpand niet alleen gasloos is, maar ook het meer dan uitstekende energielabel A heeft.

De indeling van het bijzondere appartement heeft  een associatie met de historische panden die deze straat sieren. Het zijn vaak smalle panden met veel verdiepingen een trapjesgeveltjes.

En al dat zal je zeker ervaren als je bij Stromarkt nr. 25c binnenstapt.

Veel verschillende ruimtes, verdeeld over verschillende woonlagen, die middels trapjes met elkaar in verbinding staan. Hoe leuk is dat? De ruimtes zijn soms groot en soms minder groot maar alle ruimtes bieden een fantastisch en vooral nostalgisch Middeleeuws uitzicht. Achter de vensters trekt een ‘levend’ schilderij, dat steeds weer anders zal zijn en blijft boeien, voorbij. Blij zal je zijn als je, met een fijn glas wijn, vanuit het venster het platte dak opstapt en de sfeer van ‘vervlogen’ tijden mag proeven. Je zal hier vast en zeker Happy gaan worden!

De keuken en badkamer zijn helemaal van deze tijd en daarnaast comfortabel en met alle voorzieningen uitgevoerd.

Graag nodigen wij jou uit om deze woonbeleving te komen ‘beleven’. 

Bijzonderheden:

  • Sfeervolle karakteristieke woning waar een fijne vibe letterlijk voelbaar is.
  • De zo goed als nieuwe keuken is voorzien van inbouwapparatuur.
  • De badkamer is niet alleen ruim, maar ook uiterst fraai betegeld.
  • Appartement is aan de rustige achterzijde van het gebouw gesitueerd.
  • Bouwjaar 1926, gerenoveerd in 2022, inhoud 203 m³, woonoppervlakte 64 m².

Prijsindicatie € 295.000,–  k.k.

Lees meer